Avoimet työpaikat – KÄRSÄMÄEN KUNNANJOHTAJAN VIRKA

Tiedote | Julkaistu: 8.2.2024

Positiivisten tarinoiden Kärsämäki etsii rohkeaa ja tulevaisuuteen katsovaa kunnanjohtajaa. Kärsämäki on aktiivinen ja kehittyvä kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Meillä yhdistyvät maaseudun rauha ja hyvin saavutettavat palvelut.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus johtamisesta sekä talouden hallinnasta. Kärsämäellä kunnanjohtajan työ painottuu erityisesti elinvoiman, palveluiden ja asumisen kehittämiseen sekä kuntakuvan, yritystoiminnan ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Meillä johdat osaavaa ja sitoutunutta noin 120 ammattilaisen kuntaorganisaatiota, jonka talous on tasapainoinen.

Arvostamme strategista johtamisotetta, elinkeinoelämän ja kunnallishallinnon tuntemusta, hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua olla positiivisesti esillä Kärsämäen puolesta.   Myös teknisen toimialan tuntemuksesta on hyötyä tehtävässä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 26.2.2024 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. (https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kunnanjohtaja-582040/)

Palvelussuhde alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virkaan valitun kanssa tehdään johtajasopimus. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Virkavalinnan tueksi voidaan käyttää erillistä soveltuvuustestiä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Anttila, puh. 040 704 4956, pekka.anttila@karsamaki.fi ja valtuuston puheenjohtaja Esko Ristinen, puh. 0400 687 504, esko.ristinen@karsamaki.fi.

www.karsamaki.fi