Avoimet työpaikat: PPKY Selänne, ympäristötarkastaja (ympäristöterveys), määräaikainen

Teknisen osaston ilmoitukset | Julkaistu: 19.1.2023

_______________________________________________________________________________

 

Hakuaika 15.2.2023 klo 15 asti                                                            Työsuhteen kesto: Määräaikainen, 6 kk

Ilmoitus jätetty: 19.1.2023                                                                   Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Haemme joukkoomme ympäristötarkastajaa ympäristöterveysvalvontaan, määräaikaiseen tehtävään, kuudeksi kuukaudeksi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus ja tukenasi toimii ketterän kokoinen, osaava ja mukava moniammatillinen työyhteisö. Ympäristöterveys, ympäristönsuojelu ja rakennusvalvonta toimivat meillä samalla palvelulinjalla, tiiviissä viranomaisyhteistyössä. Yksikkömme on omaksunut etätyön yhdeksi osaksi toimintakulttuuria. Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee kolme ympäristötarkastajaa, kahdeksan eläinlääkäriä, klinikkaeläintenhoitaja, lupasihteerit ja ympäristöjohtaja.

Määräaikaisen ympäristötarkastajan tehtävänkuva koostuu ympäristöterveydenhuollon toimialaan (elintarvikelaki, terveydensuojelulaki, tupakkalaki) kuuluvista tehtävistä, jotka painottuvat elintarvikelain mukaisiin tehtäviin. Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen alueeseen kuuluvat Haapajärvi, Kärsämäki, Pyhäjärvi ja Reisjärvi. Toimipisteen sijainnista voidaan neuvotella. Voimme sopia myös tehtävän hoitamisesta osittaisella työajalla.

Määräaikaisen viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto (EtL 297/2021 32 § ja TsL 763/1994 7 §). Työkokemus kunnallisen ympäristöterveydenhuollon tehtävistä, erityisesti elintarvikevalvonnasta ja VATI-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Etsimältämme henkilöltä toivomme aktiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, perus-ATK-osaamista, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä ilmaisu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Teknisten sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3516,46 €/kk. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen sijaisuuden vastaanottamista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta (työavain 495813). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteella sanna.raty(at)selanne.net. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo / CV. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa: ympäristöjohtaja Sanna Räty, p. 040 3008 270, sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.