Kärsämäellä Finnsvala Oy lahjoittaa suojamaskit oppilaille ja opettajille

Tiedote | Julkaistu: 9.10.2020

Kärsämäen kunta                                                       TIEDOTE 9.10.2020.

 

KÄRSÄMÄELLÄ FINNSVALA OY LAHJOITTAA SUOJAMASKIT OPPILAILLE JA OPETTAJILLE

Pitkät perinteet omaava kärsämäkinen Finnsvala Oy on erikoistunut vaativissa oloissa käytettäviin teknisiin alusasuihin ja lämpökerrastoihin. Uusissa talvella 2019 valmistuneissa tehdastiloissa ryhdyttiin keväällä ompelemaan myös pestäviä suojamaskeja.

Kärsämäen kunta on ryhtynyt varautumaan koronaepidemian mahdolliseen etenemiseen täydentämällä kunnan maskivarastoa. Epidemian eteneminen kiihtymisvaiheeseen toisi tullessaan Kärsämäen lukiota koskevan maskisuosituksen ja mahdollisessa leviämisvaiheessa maskeja suositellaan käytettäväksi myös yläkoulussa.

Kärsämäellä toimivan Finnsvala Oy:n toimitusjohtaja Onerva Aakko otti yhteyttä kunnanjohtaja Esa Jussilaan esittäen ”Kun ollaan tähän saakka oltu enemmän saamapuolella kunnan suunnasta, niin haluaisimme myös antaa jotakin takaisin. Haluaisimme lahjoittaa Kärsämäen yläkoululaisille ja lukiolaisille sekä kaikille opettajille kasvomaskit.”

”Kärsämäen kunnan positiivinen suhtautuminen yrittäjiin luo vastavuoroisuutta myös kuntaan ja kuntalaisiin päin.” sanoo perusopetuksen rehtori Juha Korkiakoski ja kiittää saadusta lahjoituksesta.

”Hyvät palvelut ja turvallinen kasvuympäristö luovat esimerkillistä yrittäjyyttä ja elinvoimaa kotikuntaansa, mistä paluumuuttaja Finnsvala Oy;n yrittäjä-toimitusjohtaja Onerva Aakko on oivallinen esimerkki.” sanoo kunnanjohtaja Esa Jussila.

 

Lisätietoja antavat:

kunnanjohtaja Esa Jussila p. 044 4457000

toimitusjohtaja Onerva Aakko p. 040 0686699

 

oppilaita, rehtori, kunnanjohtaja sekä Onerva Aakko kasvomaskeissaan.

Kuvassa vasemmalta oppilaskunnan jäsen Ossi Ruotsalainen, rehtori Juha Korkiakoski, oppilaskunnan jäsen Riina Halmetoja, kunnanjohtaja Esa Jussila, sekä Finnsvala Oy:n toimitusjohtaja Onerva Aakko