Kärsämäkeä kaikenikäisille

Kunnanjohtajan blogi | Julkaistu: 15.6.2017

Kesäinen Kärsämäki on täynnä tapahtumia ja hyviä palveluja. Niistä löytyy aina ajantasaista tietoa visitkarsamaki.fi -sivustolta. Asukkaat ja lomalaiset löytävät kivaa osallistumista moneen makuun, myös tienkäyttäjät ja vierailijat ovat kaikki tervetulleita Kärsämäen monipuoliseen kesään.

Toivotamme myös uudet asukkaat tervetulleiksi. Täällä on hyvä asua ja elää, on työtä, tekemistä ja hyviä asuntoja tarjolla. Koulut ja muut palvelut ovat puhtaissa toimitiloissa ja toimivat hyvällä, palvelevalla asenteella. Myös kylät ovat elinvoimaisia, viihtyisiä ja yhteisöllisiä.

Kärsämäeltä on hyvät yhteydet alueellisille työ- ja opiskelupaikoille. Arvostamme yrittäjyyttä ja toimeliaisuutta. Kärsämäen kasvurahaston ja kunnan oman pienteollisuuskonseptin avulla kannustamme kannattavia kasvuyrityksiä menestymään paikkakunnalla. Luovan Studion toimistohotelli on uusin yrityspalvelumme.

Kärsämäellä halutaan huolehtia kaikenikäisitä, lapsista ikäihmisiin. Tämän itsenäisen 100-vuotiaan Suomen juhlavuonna olemme edistäneet uudistuotantoa koteihin, varhaiskasvatukseen ja palveluasumiseen. Myös elinkeinopuolella tehdään merkittäviä panostuksia tulevaisuuteen sekä kunnan, että yritysten toimesta. Näin olemme yhdessä vahvempia.

Tervetuloa Kärsämäelle,

Esa Jussila
kunnanjohtaja

Nelostien paras paikka – Mahdollisuuksien Kärsämäki.