Kesäinen Kärsämäki 4-tien paras paikka

Kunnanjohtajan blogi | Julkaistu: 20.5.2017

Kärsämäki on teollistunutta ja viihtyisää maaseutua. Panostamme elinkeinojen, palvelujen ja koulutuksen kehittämiseen. Kulttuuritoimijat ja järjestöt ovat paikkakunnalla aktiivisia ja kunnassa on mm. kansainvälinen taiteilijaresidenssi, Kärsämäen moderni paanukirkko, Musiikkia Paanukirkossa, ARS-Kärsämäki, Tarinaniskennän suomenmestaruuskisat, Suomen elämäntarinayhdistys ja oma Kärsämäki Sinfonia. Liikenteellisesti olemme hyvällä paikalla; yhteydet ovat nopeat, monipuoliset ja edulliset sekä kansalaisille että tuotteille ja tavaroille.

Kärsämäen uudet visitkarsamaki.fi -sivut kertovat paljon paikkakunnan monipuolisuudesta, vireydestä, elinvoimaisuudesta sekä yrittäjäystävällisyydestä. Kärsämäellä on kaikenikäisten hyvä asua ja elää, tervetuloa Kärsämäelle.

Tarina elää edelleen ja on erinomainen esimerkki Kärsämäkisten tunnetusta ennakkoluulottomuudesta, rohkeudesta ja innovatiivisuudesta. Se on synnyttänyt mm. monia rohkeita päätöksiä, linjauksia ja menestyviä yrityksiä.

Kesän tapahtumia on runsaasti. Niistä löytyy lisätietoja visitkarsamaki.fi -sivuilta. On mm. ulkoilmakonsertti, kirjoittajakurssi, Tietäjän päivät, Pyhäjokimelonta, ARS Kärsämäki -näyttely, Porkkalan ympärijuoksu, Akselin soitto, Musiikkia Paanukirkossa ja Elämäntarina festivaalit. Jokaiselle on jotain, osallistutaan innolla. Tervehdimme ilolla kaikkia uusia kävijöitä, asukkaita ja yrittäjiä sekä yrityksiä.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NELOSTIEN PARHAALLE PAIKALLE – MAHDOLLISUUKSIEN KÄRSÄMÄELLE!

Esa Jussila

kunnanjohtaja

www.visitkarsamaki.fi