Kutsu vanhempainiltaan tulevan esikoululaisen vanhemmille keskiviikkona 26.2.2020

Tiedote | Julkaistu: 17.1.2020

Lapsella on oikeus saada maksutonta esiopetusta vuotta ennen oppivelvollisuuden alkua. Esiopetus edistää ja tukee lapsen kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä sekä mahdollistaa joustavan siirtymisen esiopetuksesta kouluun. Oppivelvollisuus alkaa sinä vuonna, jona lapsi täyttää seitsemän vuotta. Lapsen on osallistuttava oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan.

klo 18.00       kahvit Frosteruksen koulun ruokalassa

klo 18.30       vanhempainilta alkaa Frosteruksen koulun Kärsämäki-salissa, tilaisuus koskee Kärsämäen kunnan koulujen esikouluja (Frosterus, Saviselkä)

Esikoulunopettajat kertovat lapsen siirtymisestä esikouluun ja esikoululaisen päivästä.

Rehtori Juha Korkiakoski kertoo ryhmäjaoista, koulumatkoista ja koulukuljetuksista.

Varhaiskasvatuksen päällikkö Riikka Sarjanoja kertoo esikoululaisen aamu- ja iltapäivähoitoon hakemisesta, hoitomaksuista ja esikoululaisen päivähoidosta Rekolassa.

Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus tutustua Frosteruksen koulun esiopetustiloihin.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä esikouluun liittyviä asioita. Toivomme osallistumista jokaisesta perheestä, jossa lapsi aloittaa esikoulun syksyllä 2020. Perustapauksessa esikoulun aloittavat ovat vuonna 2014 syntyneitä.

 

Tilaisuuden järjestää
Kärsämäen kunnan opetustoimi