Minun arkeni ja elämäni -tiedonkeruu on päättynyt pe 28.5.2021

Tiedote | Julkaistu: 14.6.2021

Kärsämäki ja Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushanke kiittävät lämpimästi kaikkia vastaajia!

Kunnastamme kyselyyn vastasi sähköisen kyselyn kautta 101 henkilöä. Paperilomakkeella kyselyyn vastasi 11 henkilöä.

Koko maakunnassa kyselyyn vastasi sähköisesti 4510 henkilöä. Paperisten vastauslomakkeiden kokonaismäärä ei ole vielä tiedossa.

Kärsämäellä tulemme tiedottamaan kyselyn tuloksista kuntalaisille ja luottamushenkilöille syksyn aikana. Seuraa ilmoittelua kunnan nettisivuilta.

Minun arkeni ja elämäni kyselyn tuloksia tulemme Kärsämäellä hyödyntämään hyvinvointisuunnitelmassa ja kertomuksessa sekä palveluiden kehittämisessä.

Maakunnallisista tuloksista julkaistaan raportti syksyllä 2021. Tuloksia hyödynnetään useissa tärkeissä asiakirjoissa. Näitä ovat muun muassa maakunnallinen hyvinvointikertomus ja -suunnitelma sekä Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistukseen liittyvä sote-palvelustrategia. Tuloksia hyödynnetään esimerkiksi pohjoispohjalaisten ihmisten hyvinvointia edistävän yhteistyön kehittämisessä, jossa on mukana lukuisia toimijoita. Eri alojen asiantuntijat hyödyntävät tuloksia myös omassa työssään (mm. poliisilaitos, sairaanhoitopiiri, sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjät, järjestöt, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, maakuntaliitto, aluehallintovirasto). Näin ollen tuloksia hyödynnetään monilla eri tavoilla ja erilaisissa tilanteissa.

 

Lisätietoa: Hyvinvointiohjaaja Margareetta Vilppola 044 44 56 812, margareetta.vilppola@karsamaki.fi