PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN TOIMINTA PÄÄTTYY 30.9.2023!

Tiedote | Julkaistu: 5.9.2023

Selänteen ympäristö- ja rakennusvalvonnan sekä tukipalveluyksikkö Selman palvelut siirtyvät Haapajärven ja Pyhäjärven kaupungeille 1.10.2023:

– Haapajärven kaupungin ympäristöpalvelut vastaa 1.10.2023 alkaen ympäristöterveydenhuollon palveluista Haapajärvellä, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä sekä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun palveluista Haapajärvellä, Kärsämäellä ja Reisjärvellä.

– Pyhäjärven kaupunki vastaa 1.10.2023 alkaen ympäristönsuojelun ja rakennusvalvonnan palveluista Pyhäjärvellä.

– Haapajärven ja Pyhäjärven kaupungit hoitavat talous- ja henkilöstöhallintopalvelut itsenäisesti

 

Toimipisteiden osoitteet
Toimipisteet säilyvät ennallaan Haapajärven kaupungintalolla (Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi), Pyhäjärven kaupungintalolla (Ollintie 26, 86800 Pyhäsalmi), Kärsämäen vanhalla kunnanvirastolla (Keskuskatu 14, 86710 Kärsämäki) ja Reisjärven kunnantalolla (Reisjärventie 8, 85900 Reisjärvi). Eläinlääkäreiden yhteisvastaanotto jatkaa Haapajärvellä osoitteessa Erkkiläntie 1 ja Pyhäjärven pieneläinvastaanotto osoitteessa Paavolantie 1.

Postiosoitteet
Haapajärven kaupunki, Ympäristöpalvelut
Kirkkokatu 2
85800 Haapajärvi

Pyhäjärven kaupunki
Ollintie 26
86800 Pyhäsalmi

Puhelinnumerot
Henkilökunnan puhelinnumerot ja eläinlääkäreiden ajanvaraus- ja päivystysnumerot säilyvät ennallaan.

Sähköpostiosoitteet
Ympäristöterveydenhuollon henkilökunnan tavoittaa osoitteesta ymparistoterveydenhuolto@haapajarvi.fi.

Haapajärven, Reisjärven ja Kärsämäen ympäristönsuojelu- ja rakennusvalvontaviranomaisen virallinen s-posti pyydetään lähettämään Haapajärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen haapajarvi@haapajarvi.fi.

Pyhäjärven ympäristönsuojelu- ja rakennusvalvontaviranomaisen virallinen s-posti pyydetään lähettämään Pyhäjärven kaupungin kirjaamon osoitteella pyhajarvi@pyhajarvi.fi.

Henkilökunnan @selanne.net-loppuiset sähköpostit poistuvat käytöstä. Tilalle tulevat 1.10.2023 alkaen @haapajarvi.fi- ja @pyhajarvi.fi -loppuiset osoitteet sen mukaan, minkä kaupungin palvelukseen henkilö siirtyy.

Nettisivut

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen sivut www.selanne.net suljetaan 31.10.2023. Palveluiden tiedot löytyvät jatkossa www.haapajarvi.fi ja www.pyhajarvi.fi.