THL suosittelee kolmannen koronarokoteannoksen tarjoamista 18 vuotta täyttäneille 5-6 kk kuluttua 2. annoksesta, kun sen aika on. Erityisesti 3. rokoteannos ikääntyneille henkilöille.

Tiedote | Julkaistu: 13.12.2021

Tilanne ja ohjeistus voi muuttua, kun omicron muuntoviruksesta opitaan lisää (Rt, VE).

Lasten 5-11-vuotiaiden koronarokotuksia suositellaan lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville 5–11-vuotiaille lapsille.  Rokotukset voidaan aloittaa, kun lasten koronarokotevalmistetta saadaan Suomeen. Koronarokotuksia ehdotetaan lapsille, joiden perheessä tai lähipiirissä on vaikeasti immuunipuutteisia henkilöitä.

Jatkossa varaudutaan tarjoamaan mahdollisuus rokotuksiin kaikille 5–11-vuotiaille lapsille.

Rokotuksiin  pyydetään vanhempien suostumus.

Alla puhelinnumero ja ohjeet, josta itse soittamalla ajan voi varata.

Rokotusaika varataan SOITTAMALLA terveyskeskukseen p.044-4456 941, valitse linja numero 4, avoinna klo 10-15. Noudattakaa ja kuunnelkaa loppuun asti takaisinsoittojärjestelmän ohjeet.

Kun soitatte takaisinsoittojärjestelmään, odotelkaa rauhassa yhteydenottoa. Soitamme teille takaisin 0-5 työpäivän kuluessa.

Jos rokotteita on, aika on varattavissa, mutta muutoin ellei rokotteita ole saatu, TeleQ tiedote ilmoittaa tilanteesta erikseen. Muista Teleq:n linjoista EI OLE SAATAVILLA KORONAROKOTE AJANVARAUSTA.