Uuden vuoden terveiset!

Kunnanjohtajan blogi | Julkaistu: 3.1.2024

Uusi vuosi on alkanut vauhdikkaasti, ja haluan toivottaa kaikille kuntalaisille iloista ja menestyksekästä vuotta 2024! Kärsämäki on paikka, jossa turvallisuus ja ihmisten hyvinvointi ovat etusijalla. Samalla olemme yritys- ja yrittäjämyönteisiä, jotta kaikille olisi mielekästä työtä ja tekemistä.

Kärsämäki on positiivisten tarinoiden pitäjä ja meillä on ilo olla lapsimyönteinen kunta. Tällä lapsemme voivat kasvaa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Kunnassamme on tarjolla maksuton varhaiskasvatusta, jotta jokainen perhe voi tuntea, että lapsen kasvatus on tuettua ja kannustettavaa.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä peruspilareistamme, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään kuntamme kaikinpuolista turvallisuutta. Kaikkien kuntalaisten tulee voida liikkua ja elää huoletta, ja siksi investoimme erityisesti turvallisiin liikkumis- ja liikuntamahdollisuuksiin. Kärsämäellä voi nauttia liikunnasta, oli sitten kyseessä ulkoilu, harrasteliikunta tai virkistäytyminen yhdessä muiden kanssa sisäliikuntatiloissa.

Kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvoinnista huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme tarjoamaan monipuolisia palveluita, jotka vastaavat eri ikäryhmien tarpeisiin. Hyvinvoiva kunta rakentuu hyvinvoivista asukkaista, ja me haluamme olla tässä tukemassa jokaista kuntalaista.

Tulemme yhdessä tekemään tästä vuodesta entistäkin paremman ja panostamaan siihen, että Kärsämäki säilyy paikkana, jossa jokaisella on mahdollisuus elää onnellista ja turvallista arkea. Toivon kaikille aurinkoista alkuvuotta ja innostavaa uutta vuotta!

Ystävällisin terveisin,

Esa Jussila

kunnanjohtaja