Vestia Oy avaa automatisoidun lajittelupihan Kärsämäelle

Tiedote | Julkaistu: 1.8.2022

KUNTATIEDOTE                1.8.2022

Vestia Oy avaa automatisoidun lajittelupihan Kärsämäelle

 

Vestia Oy:n uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään Kärsämäellä keskiviikkona 10.8. klo 12–15. Vestian henkilökunta opastaa avajaisissa asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja jätteiden lajitteluun. Lajittelupihan itsepalvelu on avoinna avajaisten jälkeen ma-pe klo 10–17.

 Tarjolla opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Kärsämäen lajittelupihan avajaisia vietetään keskiviikkona 10.8.2022 klo 12–15 osoitteessa Ahjotie 5. Avajaisissa opastetaan asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

 Uusi lajittelupiha palvelee hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin

Automatisoinnin avulla uusi lajittelupiha palvelee asiakkaita entistä hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin. Uudistuksen taustalla ovat asiakkaiden toiveet pidemmistä aukioloajoista.

Kärsämäen lajittelupihan itsepalvelu on palveluautomaatin myötä avoinna jatkossa maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian palveluneuvojiin, jotka antavat neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön. Vestia Oy hoitaa kaikkien lajittelupihojen etävalvonnan ja -asiakaspalvelun Ylivieskan jätekeskuksesta.

Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa Kärsämäen lajittelupihalla on paikalla parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 14–17.

 Lisätietoja:

asiakaspalvelu / asiakaspalvelu@vestia.fi / (08) 410 8700

Ohjeet lajittelupihalla asiointiin: https://www.vestia.fi/lajittelupihalla-asiointi/