Olet täällä

Kunnanjohtajan blogi

 

KÄRSÄMÄKEÄ KAIKENIKÄISILLE

Kesäinen Kärsämäki on täynnä tapahtumia ja hyviä palveluja. Niistä löytyy aina ajantasaista tietoa visitkarsamaki.fi -sivustolta. Asukkaat ja lomalaiset löytävät kivaa osallistumista moneen makuun, myös tienkäyttäjät ja vierailijat ovat kaikki tervetulleita Kärsämäen monipuoliseen kesään.

Toivotamme myös uudet asukkaat tervetulleiksi. Täällä on hyvä asua ja elää, on työtä, tekemistä ja hyviä asuntoja tarjolla. Koulut ja muut palvelut ovat puhtaissa toimitiloissa ja toimivat hyvällä, palvelevalla asenteella. Myös kylät ovat elinvoimaisia, viihtyisiä ja yhteisöllisiä.

Kärsämäeltä on hyvät yhteydet alueellisille työ- ja opiskelupaikoille. Arvostamme yrittäjyyttä ja toimeliaisuutta. Kärsämäen kasvurahaston ja kunnan oman pienteollisuuskonseptin avulla kannustamme kannattavia kasvuyrityksiä menestymään paikkakunnalla. Luovan Studion toimistohotelli on uusin yrityspalvelumme.

Kärsämäellä halutaan huolehtia kaikenikäisitä, lapsista ikäihmisiin. Tämän itsenäisen 100-vuotiaan Suomen juhlavuonna olemme edistäneet uudistuotantoa koteihin, varhaiskasvatukseen ja palveluasumiseen. Myös elinkeinopuolella tehdään merkittäviä panostuksia tulevaisuuteen sekä kunnan, että yritysten toimesta. Näin olemme yhdessä vahvempia.

Tervetuloa Kärsämäelle,

Esa Jussila
kunnanjohtaja

Nelostien paras paikka - Mahdollisuuksien Kärsämäki.

 

 

 

 

KESÄINEN KÄRSÄMÄKI 4-TIEN PARAS PAIKKA

Kärsämäki on teollistunutta ja viihtyisää maaseutua. Panostamme elinkeinojen, palvelujen ja koulutuksen kehittämiseen. Kulttuuritoimijat ja järjestöt ovat paikkakunnalla aktiivisia ja kunnassa on mm. kansainvälinen taiteilijaresidenssi, Kärsämäen moderni paanukirkko, Musiikkia Paanukirkossa, ARS-Kärsämäki, Tarinaniskennän suomenmestaruuskisat, Suomen elämäntarinayhdistys ja oma Kärsämäki Sinfonia. Liikenteellisesti olemme hyvällä paikalla; yhteydet ovat nopeat, monipuoliset ja edulliset sekä kansalaisille että tuotteille ja tavaroille.

Kärsämäen uudet visitkarsamaki.fi -sivut kertovat paljon paikkakunnan monipuolisuudesta, vireydestä, elinvoimaisuudesta sekä yrittäjäystävällisyydestä. Kärsämäellä on kaikenikäisten hyvä asua ja elää, tervetuloa Kärsämäelle.  

Tarina elää edelleen ja on erinomainen esimerkki Kärsämäkisten tunnetusta ennakkoluulottomuudesta, rohkeudesta ja innovatiivisuudesta. Se on synnyttänyt mm. monia rohkeita päätöksiä, linjauksia ja menestyviä yrityksiä.

Kesän tapahtumia on runsaasti. Niistä löytyy lisätietoja visitkarsamaki.fi -sivuilta. On mm. ulkoilmakonsertti, kirjoittajakurssi, Tietäjän päivät, Pyhäjokimelonta, ARS Kärsämäki -näyttely, Porkkalan ympärijuoksu, Akselin soitto, Musiikkia Paanukirkossa ja Elämäntarina festivaalit. Jokaiselle on jotain, osallistutaan innolla. Tervehdimme ilolla kaikkia uusia kävijöitä, asukkaita ja yrittäjiä sekä yrityksiä.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NELOSTIEN PARHAALLE PAIKALLE – MAHDOLLISUUKSIEN KÄRSÄMÄELLE!

Esa Jussila

kunnanjohtaja

www.visitkarsamaki.fi