Kirjasto

Kärsämäen kirjaston Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Välillä on hyvä pysähtyä kuuntelemaan tarina jos toinenkin 🌳🐿 Tämän vuoden ensimmäinen satutuokio pidetään torstaina 23.1. Tervetuloa kuuntelemaan!

Välillä on hyvä pysähtyä kuuntelemaan tarina jos toinenkin 🌳🐿 Tämän vuoden ensimmäinen satutuokio pidetään torstaina 23.1. Tervetuloa kuuntelemaan! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

Jokihelmen opiston kuvataideryhmien näyttely on jo esillä! Upeat työt nähtävillä 7.2. saakka. Tulehan katsomaan!

Jokihelmen opiston kuvataideryhmien näyttely on jo esillä! Upeat työt nähtävillä 7.2. saakka. Tulehan katsomaan! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

Viddlassa nyt:

Jännitystä:
Hurmaava petturi perustuu John Le Carrén samannimiseen menestysromaaniin. Päärooleissa Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgård ja Damian Lewis. Mukana Venäjän mafia, brittien MI6, vakoilua ja korruptiota!

Musiikkia:
Whitney on tarina ”äänestä”, joka innoitti miljoonia! Oscar-palkittu ohjaaja Kevin Macdonald tarjoaa intiimin ja siloittelemattoman kuvan Whitney Houstonista ja hänen perheestään.

Draamaa:
Näkemiin taivaassa, ylenpalttisen mielikuvituksellinen elokuva perustuu Pierre Lemaitren romaaniin Au revoir lá-haut. "Ensimmäisen maailmansodan jälkeisiin aikoihin sijoittuva elokuva sekoittaa sotaa, draamaa ja veijarikomediaa arvoitukselliseksi, omaperäiseksi keitokseksi." Episodi.fi, 4 tähteä.

www.viddla.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Nyt on välillä vähän meteliä, mutta pian saadaan kirjastolle lisää tilaa.😊

Nyt on välillä vähän meteliä, mutta pian saadaan kirjastolle lisää tilaa.😊 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten