Vuokra-asunnot

Facebook-sivumme

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Tälle paikalle alamme pian rakentamaan uusia rivitaloja. Rakentaminen toteutetaan KVR-urakkana ja kilpailutuksen voitti Talomyynti Huhtala Oy. Rakennustyöt alkavat välittömästi kun purku-urakka on saatu päätökseen.

Tälle paikalle alamme pian rakentamaan uusia rivitaloja. Rakentaminen toteutetaan KVR-urakkana ja kilpailutuksen voitti Talomyynti Huhtala Oy. Rakennustyöt alkavat välittömästi kun purku-urakka on saatu päätökseen. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 kuukautta sitten

Koulun rivitalosta alkaa olla jäljellä vain muisto. Ensi kesänä tällä paikalla on tarjolla upouusia upeita vuokra-asuntoja! Tilalle tulee 2 rivitaloa, toiseen 6*2H+K+S ja toiseen 3*3H+K+S  ja 1*4H+K+S.
Asuntoihin haku aloitetaan alkuvuodesta 2020, asuntoja ei siis voi varailla vaan kaikki hakijat ovat samalla viivalla kun virallinen hakuaika alkaa. Seuratkaa ilmoittelua lehdistä ja facebookista!  Hyvää viikonloppua!

Koulun rivitalosta alkaa olla jäljellä vain muisto. Ensi kesänä tällä paikalla on tarjolla upouusia upeita vuokra-asuntoja! Tilalle tulee 2 rivitaloa, toiseen 6*2H+K+S ja toiseen 3*3H+K+S ja 1*4H+K+S.
Asuntoihin haku aloitetaan alkuvuodesta 2020, asuntoja ei siis voi varailla vaan kaikki hakijat ovat samalla viivalla kun virallinen hakuaika alkaa. Seuratkaa ilmoittelua lehdistä ja facebookista! Hyvää viikonloppua!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 kuukautta sitten

Juhannuksen jälkeen alkaa Keskuskoulun rivitaloilla tapahtua. Ensin puramme vanhan vuodelta 1968 saakka asukkaita palvelleen talon ja tilalle alamme rakentamaan uusia rivitaloja!  Oheisesta linkistä pääset katsomaan tarjouspyyntömme rakennusurakkaan!  https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-013136  Toimitusjohtaja Johanna lomailee 20.6.-14.7.2019 ja toivotankin kaikille hyvää Juhannusta!  Lomani aikana teitä palvelee asiakaspalvelussamme Miia puh. 010 257 1779 tai isannointi.karsamaki@op.fi  Asuntohakemukset ym. juoksevat asiat käsitellään myös loma-aikana päivittäin!  Asuntohakemuksen voit täyttää ja lähettää seuraavasta linkistä  https://hakemus.tampuuri.fi/jokilaaksojenOpkk/

Juhannuksen jälkeen alkaa Keskuskoulun rivitaloilla tapahtua. Ensin puramme vanhan vuodelta 1968 saakka asukkaita palvelleen talon ja tilalle alamme rakentamaan uusia rivitaloja!

Oheisesta linkistä pääset katsomaan tarjouspyyntömme rakennusurakkaan!

www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-013136

Toimitusjohtaja Johanna lomailee 20.6.-14.7.2019 ja toivotankin kaikille hyvää Juhannusta!

Lomani aikana teitä palvelee asiakaspalvelussamme Miia puh. 010 257 1779 tai isannointi.karsamaki@op.fi

Asuntohakemukset ym. juoksevat asiat käsitellään myös loma-aikana päivittäin!

Asuntohakemuksen voit täyttää ja lähettää seuraavasta linkistä

hakemus.tampuuri.fi/jokilaaksojenOpkk/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 8 kuukautta sitten

Kärsämäellä käy nyt hyvä pöhinä! Kiitos Kiinteistöhuolto J.Heikkisen työporukalle erinomaisesti ja ripeästi tehdystä remontista Mäntytiellä. Siisti kolmio olisikin nyt asukkaita vailla.

asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/k%C3%A4rs%C3%A4m%C3%A4ki/14988674
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 8 kuukautta sitten

Kommentoi

Hienosti rempattu. Tuo ois sopinut äidille ja minulle yhteisesti.