Kärsämäen lukio

Kärsämäen lukion yhteystiedot

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@karsamaki.fi ja lukion yleissähköposti: lukio@karsamaki.fi

Kärsämäen lukio
Opintie 6
86710 Kärsämäki

rehtori Kari Oikarinen
puh. 044 445 6867

vararehtori Antti Pekkala
puh. 044 445 6979

opinto-ohjaaja Päivi Paasovaara
puh. 044 445 6868

kouluterveydenhoitaja Ulla Lehtola
puh. 044 445 6919

opettajainhuone
puh. 044 445 6862

Opiskelupaikkoja voi jatkuvasti kysyä lukion rehtorilta.

Wilma

Lukion hallinto-ohjelman nettikäyttöliittymä huoltajille ja opiskelijoille:
https://karsamaki.inschool.fi/

eLUKIO

Kärsämäen lukio on mukana Pohjois-Pohjanmaan lukioiden yhteenliittymässä, eLukiossa. eLukiossa on mahdollisuus suorittaa lukio-opinnot iltaopiskeluna.

Lisäksi eLukiossa voi opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Opiskelu on tällä hetkellä maksutonta. Lisätietoa eLukiosta saa osoitteesta www.elukio.fi sekä lukion rehtorilta ja opinto-ohjaajalta.

eLukion Moodle: https://moodle.elukio.fi

Kärsämäen lukio Facebook:ssa

Kärsämäen lukiolla on historiallinen päivä, ikinä ei ole näin montaa opiskelijaa (51) tehnyt abittikoetta yhtäaikaa! Olemme joutuneet siksi rakentamaan koeverkon paitsi isoon tilaan, jossa väliseinä on aukaistu, niin myös fysiikka-kemianluokkaan, josta tämä kuva on otettu.  Lisäksi tänään vietetään Frossalla ja osittain lukiollakin pyjamapäivää, joten opiskelijoita ja opettajia on saattanut näkyä vähän erilaisissa vaatteissa!  Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Kärsämäen lukiolla on historiallinen päivä, ikinä ei ole näin montaa opiskelijaa (51) tehnyt abittikoetta yhtäaikaa! Olemme joutuneet siksi rakentamaan koeverkon paitsi isoon tilaan, jossa väliseinä on aukaistu, niin myös fysiikka-kemianluokkaan, josta tämä kuva on otettu.

Lisäksi tänään vietetään Frossalla ja osittain lukiollakin pyjamapäivää, joten opiskelijoita ja opettajia on saattanut näkyä vähän erilaisissa vaatteissa!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Kärsämäen lukio on Pohjois-Pohjanmaan eLukio-verkostossa mukana. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijoillamme on mahdollisuus osallistua normaalin päivälukion lisäksi laajempaan kurssitarjontaan, joissa kurssit tehdään pääasiassa iltaopetuksena ja etäyhteyden kautta. Osa opiskelijoistamme laajentaa omaa kurssivalikoimaansa eLukion kursseilla. Opiskelijamme voivat myös käydä kursseja, jotka ovat menneet jo päivälukiossa ohi tai jotka eivät omaan lukujärjestykseen sovi.

Kärsämäen lukio on Pohjois-Pohjanmaan eLukio-verkostossa mukana. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijoillamme on mahdollisuus osallistua normaalin päivälukion lisäksi laajempaan kurssitarjontaan, joissa kurssit tehdään pääasiassa iltaopetuksena ja etäyhteyden kautta. Osa opiskelijoistamme laajentaa omaa kurssivalikoimaansa eLukion kursseilla. Opiskelijamme voivat myös käydä kursseja, jotka ovat menneet jo päivälukiossa ohi tai jotka eivät omaan lukujärjestykseen sovi.eLukion kokeet tulossa! #elukioverkosto #kokeet #onneksioliloma #taasjaksaa ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Tänään alkaa kauan kaivattu syysloma. Heti loman jälkeen maanantaina 28.10 aloittelemmekin jo 2. jakson koeviikkoa. Oikein antoisaa ja rentouttavaa syyslomaa kaikille!

Tänään alkaa kauan kaivattu syysloma. Heti loman jälkeen maanantaina 28.10 aloittelemmekin jo 2. jakson koeviikkoa. Oikein antoisaa ja rentouttavaa syyslomaa kaikille! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten

MAOL järjestää tällä viikolla Suomen lukioissa kilpailuja matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta. Meidänkin opiskelijoita osallistuu näihin kisoihin, tänään vastattiin matematiikan kokeeseen. Perjantaina on luvassa kemian koe, ja fysiikka olikin jo maanantaina. Kysymykset ovat todella haastavia, ja kaikkein parhaimmat pääsevätkin kisaamaan lopulta Helsinkiin helmikuussa.

MAOL järjestää tällä viikolla Suomen lukioissa kilpailuja matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta. Meidänkin opiskelijoita osallistuu näihin kisoihin, tänään vastattiin matematiikan kokeeseen. Perjantaina on luvassa kemian koe, ja fysiikka olikin jo maanantaina. Kysymykset ovat todella haastavia, ja kaikkein parhaimmat pääsevätkin kisaamaan lopulta Helsinkiin helmikuussa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten