Kärsämäen lukio

Kärsämäen lukion yhteystiedot

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@karsamaki.fi ja lukion yleissähköposti: lukio@karsamaki.fi

Kärsämäen lukio
Opintie 6
86710 Kärsämäki

rehtori Kari Oikarinen
puh. 044 445 6867

vararehtori Antti Pekkala
puh. 044 445 6979

opinto-ohjaaja Päivi Paasovaara
puh. 044 445 6868

kouluterveydenhoitaja Ulla Lehtola
puh. 044 445 6919

opettajainhuone
puh. 044 445 6862

Opiskelupaikkoja voi jatkuvasti kysyä lukion rehtorilta.

Wilma

Lukion hallinto-ohjelman nettikäyttöliittymä huoltajille ja opiskelijoille:
https://karsamaki.inschool.fi/

eLUKIO

Kärsämäen lukio on mukana Pohjois-Pohjanmaan lukioiden yhteenliittymässä, eLukiossa. eLukiossa on mahdollisuus suorittaa lukio-opinnot iltaopiskeluna.

Lisäksi eLukiossa voi opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Opiskelu on tällä hetkellä maksutonta. Lisätietoa eLukiosta saa osoitteesta www.elukio.fi sekä lukion rehtorilta ja opinto-ohjaajalta.

eLukion Moodle: https://moodle.elukio.fi

Kärsämäen lukio Facebook:ssa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tälle kevättä saatiin Vihreä Lippu sertifikaattikin! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Tämän kevään ylioppilasjuhla ei järjesty perinteisesti koronatilanteen takia. Tälle keväälle selvitetään, haluavatko ylioppilaat ja saadaanko järjestettyä jonkinlainen virtuaalinen kevät- tai yo-juhla. Mahdollisesti tätä voisi seurata kaikki halukkaat kotoa käsin.  Pyrimme järjestämään perinteisemmän ylioppilasjuhlan joko elokuussa (mahdollisesti 22.8) tai sitten yhdessä syksyllä valmistuvien ylioppilaiden kanssa. Asia tarkentuu ajan myötä, ja tätäkin suunnitellessa kuuntelemme ylioppilaiden mielipiteitä.  Perinteiset ruusuadressit eli ylioppilaiden muistamiset toteutetaan varsinaisen ylioppilasjuhlan yhteydessä syksyllä. Tämän suurimpana syynä on se, että kirjastot ovat suljettuina 1.6 asti, missä muistamiset on yleensä kerätty. Ilmoitamme tästäkin tarkemmin syksyllä, lähempänä yo-juhlaa. Ylioppilaat saavat kuitenkin stipendinsä jo tänä keväänä, ylioppilastodistustensa kanssa.  Päivitämme tietoja tämän julkaisun alle.

Tämän kevään ylioppilasjuhla ei järjesty perinteisesti koronatilanteen takia. Tälle keväälle selvitetään, haluavatko ylioppilaat ja saadaanko järjestettyä jonkinlainen virtuaalinen kevät- tai yo-juhla. Mahdollisesti tätä voisi seurata kaikki halukkaat kotoa käsin.

Pyrimme järjestämään perinteisemmän ylioppilasjuhlan joko elokuussa (mahdollisesti 22.8) tai sitten yhdessä syksyllä valmistuvien ylioppilaiden kanssa. Asia tarkentuu ajan myötä, ja tätäkin suunnitellessa kuuntelemme ylioppilaiden mielipiteitä.

Perinteiset ruusuadressit eli ylioppilaiden muistamiset toteutetaan varsinaisen ylioppilasjuhlan yhteydessä syksyllä. Tämän suurimpana syynä on se, että kirjastot ovat suljettuina 1.6 asti, missä muistamiset on yleensä kerätty. Ilmoitamme tästäkin tarkemmin syksyllä, lähempänä yo-juhlaa. Ylioppilaat saavat kuitenkin stipendinsä jo tänä keväänä, ylioppilastodistustensa kanssa.

Päivitämme tietoja tämän julkaisun alle.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Kommentoi Tämän kevään ...

Rehtorin esitys on katsottavissa tänään klo 11-15: youtu.be/nQOc6V_IlRg Lisäksi rehtori linkitti suvivirren: www.youtube.com/watch?v=KCaUZKmJtOA&pbjreload=10

Lauantaina järjestetään pienimuotoinen kevätjuhla, missä kerrotaan tämän kevään stipendit, kuullaan rehtorin puheenvuoro ja kuunnellaan suvivirsi. Näillä näkymin esitys tulee youtube-videona, joka linkitetään tähän alle. Esitys on katsottavissa lauantai-aamusta alkaen viikonlopun ajan. Muistakaa, että myös Frosteruksen koulu järjestää youtube-videona kevätjuhlan. Koulun oppilaat ja huoltajat saavat linkin esityksen seuraamiseen. Perjantaina on koeviikon viimeinen koe, jonka jälkeen lukion opiskelijat pääsevät jo kesälomille. Lauantain juhlan voi katsoa kotoa käsin, jos niin haluaa.