Kärsämäen lukio

Kärsämäen lukion yhteystiedot

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@karsamaki.fi ja lukion yleissähköposti: lukio@karsamaki.fi

Kärsämäen lukio
Frosteruksenkatu 25
86710 Kärsämäki

rehtori Kari Oikarinen
puh. 044 445 6867

vararehtori Antti Pekkala
puh. 044 445 6979

opinto-ohjaaja Päivi Paasovaara
puh. 044 445 6868

kouluterveydenhoitaja Ulla Lehtola
puh. 044 445 6919

opettajainhuone
puh. 044 445 6862

Opiskelupaikkoja voi jatkuvasti kysyä lukion rehtorilta.

Wilma

Lukion hallinto-ohjelman nettikäyttöliittymä huoltajille ja opiskelijoille:
https://karsamaki.inschool.fi/

eLUKIO

Kärsämäen lukio on mukana Pohjois-Pohjanmaan lukioiden yhteenliittymässä, eLukiossa. eLukiossa on mahdollisuus suorittaa lukio-opinnot iltaopiskeluna.

Lisäksi eLukiossa voi opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Opiskelu on tällä hetkellä maksutonta. Lisätietoa eLukiosta saa osoitteesta www.elukio.fi sekä lukion rehtorilta ja opinto-ohjaajalta.

eLukion Moodle: https://moodle.elukio.fi

Kärsämäen lukio Facebook:ssa

Päihdelääkäri Harri Seppälä kävi pitämässä koululla valistusta päihteistä. Lukiolaiset osallistuivat luennolle yhdessä yläkoululaisten kanssa. Päihdelääkäri on myös tänään paikalla kuntalaisten illassa, muistakaapa tulla paikalle!

Päihdelääkäri Harri Seppälä kävi pitämässä koululla valistusta päihteistä. Lukiolaiset osallistuivat luennolle yhdessä yläkoululaisten kanssa. Päihdelääkäri on myös tänään paikalla kuntalaisten illassa, muistakaapa tulla paikalle! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 viikkoa sitten

 

Kommentoi

Tuli käytyä kuntalaisten illassa.. kahvin lisäksi voisi tarjolla olla mehua..Esiintyjät olivat loistavia ja puhuivat asiaa.. mm. Terveystalon ja Keskipisteen Omaishoitajat ry:n edustajat..

YO-kirjoitusurakka loppuu tänään, toiseen reaalipäivään. Tsemppiä vielä viimeiseen koitokseen! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Tänään kirjoitetaan, ensimmäistä kertaa ikinä, matematiikan yo-koe digitaalisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ensimmäistä kertaa koetta tehdään pelkästään digitaalisten laskinten varassa. Minkälaisia muistoja sinulla on matikanopiskelusta, laskimen kanssa tai ilman?

Tänään kirjoitetaan, ensimmäistä kertaa ikinä, matematiikan yo-koe digitaalisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ensimmäistä kertaa koetta tehdään pelkästään digitaalisten laskinten varassa. Minkälaisia muistoja sinulla on matikanopiskelusta, laskimen kanssa tai ilman? ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten

 

Kommentoi

Myöskin taulukkokirja on järjestelmässä valmiina. Sen etuina on mm. hakutoiminto, jolloin haluamansa kaavan tai taulukon löytää entistä nopeammin!

Matikka 😍, mutta matikka diginä 🤔

Kansakoulussa ei ollut muuta kun kynä ja paperi kun laskettiin laskuja kirjasta.. Kansalaiskoulussa sai jo käyttää laskukonetta.. kuten myös muissa opiskelupaikoissa..

Tuskaa tuskaa, niin minulle kuin ainetta minua opettaneille. Ilo oli kyllä ylimmillään niin itsellä kuin opettajallakin kun jonkun asian oivalsi😄

Tänään kirjoitetaan pitkää englantia.
Tunnistatko nämä englantia puhuvien maiden liput?
🇺🇸🇨🇦🇬🇧🇮🇪🇦🇺🇳🇿
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

 

Kommentoi

Näissä maissa on paitsi englanti virallisena kielenä, niin lisäksi valtaväestö puhuu sitä äidinkielenään.