Kärsämäen lukio

Kärsämäen lukion yhteystiedot

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@karsamaki.fi ja lukion yleissähköposti: lukio@karsamaki.fi

Kärsämäen lukio
Opintie 6
86710 Kärsämäki

rehtori Kari Oikarinen
puh. 044 445 6867

vararehtori Antti Pekkala
puh. 044 445 6979

opinto-ohjaaja Päivi Paasovaara
puh. 044 445 6868

kouluterveydenhoitaja Ulla Lehtola
puh. 044 445 6919

opettajainhuone
puh. 044 445 6862

Opiskelupaikkoja voi jatkuvasti kysyä lukion rehtorilta.

Wilma

Lukion hallinto-ohjelman nettikäyttöliittymä huoltajille ja opiskelijoille:
https://karsamaki.inschool.fi/

eLUKIO

Kärsämäen lukio on mukana Pohjois-Pohjanmaan lukioiden yhteenliittymässä, eLukiossa. eLukiossa on mahdollisuus suorittaa lukio-opinnot iltaopiskeluna.

Lisäksi eLukiossa voi opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Opiskelu on tällä hetkellä maksutonta. Lisätietoa eLukiosta saa osoitteesta www.elukio.fi sekä lukion rehtorilta ja opinto-ohjaajalta.

eLukion Moodle: https://moodle.elukio.fi

Kärsämäen lukio Facebook:ssa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Viides jakso on nyt päättynyt, tämän päivän viimeisten etäkokeiden myötä. Aloitamme tänään pääsiäisloman vieton, ja palaamme tiistaina jälleen reippaina, suorittamaan viimeistä jaksoa. Oikein mukavaa ja lämmintä pääsiäistä koronakriisin keskelle!

Viides jakso on nyt päättynyt, tämän päivän viimeisten etäkokeiden myötä. Aloitamme tänään pääsiäisloman vieton, ja palaamme tiistaina jälleen reippaina, suorittamaan viimeistä jaksoa. Oikein mukavaa ja lämmintä pääsiäistä koronakriisin keskelle! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 22 tuntia sitten

Kärsämäen lukiolla (ja koko kunnassa) etäopetus jatkuu! Aloitamme nyt ensimmäisen kokonaisen viikon etäopetuksen parissa ja täydellä tohinalla, kun kerran ylioppilaskirjoituksetkin on saatu alta pois. Opettajat tekevät vielä kirjoitusten valmistelevia arviointejaan oppituntien ohessa ja viikonloppuisin, samalla valmistautuen etäopetuksen pitoon. Sähköinen viestiminen on toistaiseksi sujunut ilman suurempia ongelmia, mutta otamme mielellämme palautetta asioiden kehittämiseksi. Pidetään toisistamme huolta näin etänä ja pestään käsiä huolella!

Kärsämäen lukiolla (ja koko kunnassa) etäopetus jatkuu! Aloitamme nyt ensimmäisen kokonaisen viikon etäopetuksen parissa ja täydellä tohinalla, kun kerran ylioppilaskirjoituksetkin on saatu alta pois. Opettajat tekevät vielä kirjoitusten valmistelevia arviointejaan oppituntien ohessa ja viikonloppuisin, samalla valmistautuen etäopetuksen pitoon. Sähköinen viestiminen on toistaiseksi sujunut ilman suurempia ongelmia, mutta otamme mielellämme palautetta asioiden kehittämiseksi. Pidetään toisistamme huolta näin etänä ja pestään käsiä huolella! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 viikkoa sitten