Kärsämäen lukio

Kärsämäen lukion yhteystiedot

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@karsamaki.fi ja lukion yleissähköposti: lukio@karsamaki.fi

Kärsämäen lukio
Opintie 6
86710 Kärsämäki

rehtori Kari Oikarinen
puh. 044 445 6867

vararehtori Antti Pekkala
puh. 044 445 6979

opinto-ohjaaja Päivi Paasovaara
puh. 044 445 6868

kouluterveydenhoitaja Ulla Lehtola
puh. 044 445 6919

opettajainhuone
puh. 044 445 6862

Opiskelupaikkoja voi jatkuvasti kysyä lukion rehtorilta.

Wilma

Lukion hallinto-ohjelman nettikäyttöliittymä huoltajille ja opiskelijoille:
https://karsamaki.inschool.fi/

eLUKIO

Kärsämäen lukio on mukana Pohjois-Pohjanmaan lukioiden yhteenliittymässä, eLukiossa. eLukiossa on mahdollisuus suorittaa lukio-opinnot iltaopiskeluna.

Lisäksi eLukiossa voi opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Opiskelu on tällä hetkellä maksutonta. Lisätietoa eLukiosta saa osoitteesta www.elukio.fi sekä lukion rehtorilta ja opinto-ohjaajalta.

eLukion Moodle: https://moodle.elukio.fi

Kärsämäen lukio Facebook:ssa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Esitys on avoin kaikille illalla klo 18 - liput 5 euroa. Tässä esimakua! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 päivää sitten

Kärsämäen nuorisovaltuusto järjestää ensi viikolla retken Kuopioon. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan, niin ilmoittautumiset maanantaihin 17.2 mennessä Antti Pekkalalle (0505381009) tai Frossan ruokalan listaan. 
Kuvassa tarkemmat tiedot, saa jakaa!

Kärsämäen nuorisovaltuusto järjestää ensi viikolla retken Kuopioon. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan, niin ilmoittautumiset maanantaihin 17.2 mennessä Antti Pekkalalle (0505381009) tai Frossan ruokalan listaan.
Kuvassa tarkemmat tiedot, saa jakaa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 päivää sitten

Kommentoi

Onko tämä kaikille avoin vai vaan koululaisille?

Kärsämäen lukio piti tänään vuosittaisen opiskelijakunnan yleiskokouksensa. Kokouksen aluksi 17A ryhmä muisti ryhmänohjaajaansa Anni Mätinkiä kukkasin, sillä Anni siirtyy tämän viikon jälkeen pois Kärsämäen lukion opettajajoukosta.  Opiskelijakunnan hallitus vaihtui tänään, viimeisessä kuvassa näkyy uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valikoitui Ninna Mikkola, varapuheenjohtajaksi Senni Laitila ja sihteeriksi Pinja Nuutinen. Paljon onnea uudelle opiskelijakunnan hallitukselle ja Annille tuleviin haasteisiin!Image attachmentImage attachment

Kärsämäen lukio piti tänään vuosittaisen opiskelijakunnan yleiskokouksensa. Kokouksen aluksi 17A ryhmä muisti ryhmänohjaajaansa Anni Mätinkiä kukkasin, sillä Anni siirtyy tämän viikon jälkeen pois Kärsämäen lukion opettajajoukosta.

Opiskelijakunnan hallitus vaihtui tänään, viimeisessä kuvassa näkyy uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valikoitui Ninna Mikkola, varapuheenjohtajaksi Senni Laitila ja sihteeriksi Pinja Nuutinen. Paljon onnea uudelle opiskelijakunnan hallitukselle ja Annille tuleviin haasteisiin!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Tammikuu on ollut lukion mainostamisen aikaa! Toissaviikolla meillä oli Pyhännän ysiluokkalaisia käymässä visiitillä, tutustumassa mahdolliseen uuteen kouluunsa. Viime viikolla kävimme vastavuoroisesti vierailulla Pyhännällä, mainostamassa lukiotamme muiden oppilaitosten kanssa.  Tälle iltaa taas oli vuorossa Kärsämäen ysiluokkalaisten ja vanhempiensa kotiväen ilta, jossa oli paikalla useiden ammatillisten oppilaitosten, kuten myös kansanopistojen ja etsivän nuorisotyön väkeä. Kärsämäen lukion vararehtori Antti Pekkala piti tilaisuuden alkuun, ennen oppilaitosesittelyjä, esityksen aiheesta valintakoeuudistus ja ainevalinnat.  Esittelyjen jälkeen oppilaitokset tarjosivat esitteitä, karkkeja, cookiesseja, kasseja, käsidesejä kuin taikatemppujaankin. Frosteruksen koulun Venäjän ryhmä järjesti tilaisuuden kahvituksen, jonka turvin oli mukava kuunnella ja katsella eri oppilaitosten pisteitä. Tässä Antti Pekkala on Kärsämäen lukion pisteellä. Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille!

Tammikuu on ollut lukion mainostamisen aikaa! Toissaviikolla meillä oli Pyhännän ysiluokkalaisia käymässä visiitillä, tutustumassa mahdolliseen uuteen kouluunsa. Viime viikolla kävimme vastavuoroisesti vierailulla Pyhännällä, mainostamassa lukiotamme muiden oppilaitosten kanssa.

Tälle iltaa taas oli vuorossa Kärsämäen ysiluokkalaisten ja vanhempiensa kotiväen ilta, jossa oli paikalla useiden ammatillisten oppilaitosten, kuten myös kansanopistojen ja etsivän nuorisotyön väkeä. Kärsämäen lukion vararehtori Antti Pekkala piti tilaisuuden alkuun, ennen oppilaitosesittelyjä, esityksen aiheesta valintakoeuudistus ja ainevalinnat.

Esittelyjen jälkeen oppilaitokset tarjosivat esitteitä, karkkeja, cookiesseja, kasseja, käsidesejä kuin taikatemppujaankin. Frosteruksen koulun Venäjän ryhmä järjesti tilaisuuden kahvituksen, jonka turvin oli mukava kuunnella ja katsella eri oppilaitosten pisteitä. Tässä Antti Pekkala on Kärsämäen lukion pisteellä. Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 viikkoa sitten