Kärsämäen lukio

Kärsämäen lukion yhteystiedot

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@karsamaki.fi ja lukion yleissähköposti: lukio@karsamaki.fi

Kärsämäen lukio
Opintie 6
86710 Kärsämäki

rehtori Kari Oikarinen
puh. 044 445 6867

vararehtori Antti Pekkala
puh. 044 445 6979

opinto-ohjaaja Päivi Paasovaara
puh. 044 445 6868

kouluterveydenhoitaja Ulla Lehtola
puh. 044 445 6919

opettajainhuone
puh. 044 445 6862

Opiskelupaikkoja voi jatkuvasti kysyä lukion rehtorilta.

Wilma

Lukion hallinto-ohjelman nettikäyttöliittymä huoltajille ja opiskelijoille:
https://karsamaki.inschool.fi/

eLUKIO

Kärsämäen lukio on mukana Pohjois-Pohjanmaan lukioiden yhteenliittymässä, eLukiossa. eLukiossa on mahdollisuus suorittaa lukio-opinnot iltaopiskeluna.

Lisäksi eLukiossa voi opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi kieliä. Opiskelu on tällä hetkellä maksutonta. Lisätietoa eLukiosta saa osoitteesta www.elukio.fi sekä lukion rehtorilta ja opinto-ohjaajalta.

eLukion Moodle: https://moodle.elukio.fi

Kärsämäen lukio Facebook:ssa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Meilläkin on opiskelijoita tekemässä eLukion kokeita ennen joulua.

Meilläkin on opiskelijoita tekemässä eLukion kokeita ennen joulua.eLukion kokeet vielä 16. - 19.12. ja sitten ansaitulle joululomalle! #elukioverkosto #etäopiskelu #jaksaajaksaapainaapainaa #ihanskarppinaoon ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Tämän vuoden opiskelut lähenevät loppuaan, ja ensimmäisillä opiskelijoilla onkin jo koeviikko alkanut englannin ja fysiikan merkeissä. Koeviikko päättyy torstaina 19.12, ja perjantaina 20.12 vietämmekin peruskoulun kanssa yhteistä joulujuhlaa. Koulu päättyy klo 11 mennessä tuolloin perjantaina, ja koulukuljetukset lähtevätkin sen jälkeen aikaistetusti, Pyhännän kuljetusta vaille.  Palaamme jälleen opiskelemaan loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1.2020. Toivottelemme lukion puolesta opiskelijoille hyvää loppukiriä koeviikkoon, ja sen jälkeen kaikille ansaittua, rauhallista joulua!

Tämän vuoden opiskelut lähenevät loppuaan, ja ensimmäisillä opiskelijoilla onkin jo koeviikko alkanut englannin ja fysiikan merkeissä. Koeviikko päättyy torstaina 19.12, ja perjantaina 20.12 vietämmekin peruskoulun kanssa yhteistä joulujuhlaa. Koulu päättyy klo 11 mennessä tuolloin perjantaina, ja koulukuljetukset lähtevätkin sen jälkeen aikaistetusti, Pyhännän kuljetusta vaille.

Palaamme jälleen opiskelemaan loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1.2020. Toivottelemme lukion puolesta opiskelijoille hyvää loppukiriä koeviikkoon, ja sen jälkeen kaikille ansaittua, rauhallista joulua!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Tämän viikon keskiviikkona ja torstaina lukionkin opettajat pääsivät harjoittelemaan alkusammutustaitoja Kärsämäen paloasemalle. Saimme kokeilla sammutuspeitettä ja vaahtosammutinta, ja lopuksi pääsimme näkemään, mita rasvapalolle tapahtuikaan, jos sinne laittoi vettä. Tässä videolla palaa vain pari desiä rasvaa, ja sen sekaan laitetaan sen verran myös vettä. Muistetaanpa sitten, esim vappuna munkinpaistossa, että ei sammutella rasvpaloja vedellä, vaan esim kattilankannella tukahduttamalla! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 kuukautta sitten