Kulttuuri ja vapaa-aika

Kärsämäellä löytyy tekemistä jokaiselle vauvasta vaariin!

Katajalla pelataan pesäpallon lisäksi lentopalloa ja jalkapalloa, suunnistetaan, hiihdetään ja yleisurheillaan. Tanssiopisto Uusikuu tanssittaa eri ikäisiä lapsia ja nuoria, ja Jokilaaksojen musiikkiopistoissa voi opiskella soittoa ja laulua. Jokihelmen opisto taas tarjoaa harrastuspiirejä kaiken ikäisille.
Yhdistyksillä on myös vireää toimintaa. Eläkeliitto, 4H- yhdistys ja partiolippukunta Suotarpojat ovat vain muutamia esimerkkejä harrastusmahdollisuuksista.

Kärsämäeltä löytyy myös hyviä lähiliikuntapaikkoja, leikkipuistoja, liikuntasaleja, urheilukenttä ja frisbeegolf-ratoja omaehtoiseen harrastamiseen. Syksyllä metsät kutsuvat metsästäjiä, marjastajia ja sienestäjiä ja talvella voi nauttia kattavasta latuverkosta.

Tapahtumat

Tapahtumat, elämykset, aktiviteetit löydät kunnan matkailuportaalista.

www.visitkarsamaki.fi | Lisätiedot

Sivistystoimi

Sivistystoimen hallinto ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta.

Lisätiedot

Kirjasto

Kulttuuri

Liikunta

Nuoriso

Kärsämäen kulttuuritoimen Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Video image

Oulun kaupunginteatteri julkaisee kevään aikana Youtube-kanavallaan kuunnelmia eri teoksista, saduista ja runoista. Lukijana Janne Raudaskoski. Klikkaa linkkiä ja rauhoitu hetkeksi kuuntelemaan. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 päivää sitten

Kommentoi

Saimme pihataideterveisiä Kaustiselta. Martti Hömpin tekemät muusikot pääsivät aitan portaille musisoimaan. Quartet de Coroona #pihataide #ITEtaide

Saimme pihataideterveisiä Kaustiselta. Martti Hömpin tekemät muusikot pääsivät aitan portaille musisoimaan. "Quartet de Coroona" #pihataide #ITEtaide ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

Tästä lähtee HAASTE kaikkiin kuntiin! Ilo elää tänäänkin. Annetaan sen näkyä. Pihataidetta voi tehdä kuka vain, mistä tahansa materiaalista ja aihekin on vapaa. Pääasia, että taideteoksia tehdään yhdessä lasten kanssa.  Ohje: Tehkää taideteos omalle pihalle, ottakaa siitä kuva ja jakakaa se joko tämän kuvan kommenteissa tai Instagramissa hastagilla #pihataide. Katsotaan kuinka paljon taidetta syntyy omaksi ja naapureiden iloksi!  SAA JAKAA 🤩 ja levittää haastetta!  Kuva: Tiina Seppälä

Tästä lähtee HAASTE kaikkiin kuntiin! Ilo elää tänäänkin. Annetaan sen näkyä. Pihataidetta voi tehdä kuka vain, mistä tahansa materiaalista ja aihekin on vapaa. Pääasia, että taideteoksia tehdään yhdessä lasten kanssa.

Ohje: Tehkää taideteos omalle pihalle, ottakaa siitä kuva ja jakakaa se joko tämän kuvan kommenteissa tai Instagramissa hastagilla #pihataide. Katsotaan kuinka paljon taidetta syntyy omaksi ja naapureiden iloksi!

SAA JAKAA 🤩 ja levittää haastetta!

Kuva: Tiina Seppälä
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 viikko sitten

Kärsämäen kirjaston Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kirjaston väki on jo lähtenyt mämmin syöntiin ja toivottelee mukavaa pääsiäistä kaikille! 😻

Kirjaston väki on jo lähtenyt mämmin syöntiin ja toivottelee mukavaa pääsiäistä kaikille! 😻 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 22 tuntia sitten

Pääsiäiseksi katsomista.

Pääsiäiseksi katsomista.Viddlassa nyt:

Luolamies
Oscar-palkitun Nick Parkin ja Aardman Animations -studion (Wallace & Gromit, Late Lammas, Kananlento) uusin elokuva! Luolamies kertoo tarinan Tukista ja hänen lemmikkisiastaan Possosta. Ääninäyttelijöissä mm. Riku Nieminen ja Antti Pääkkönen.

Clovehitch killer
Nuori partiolainen Tyler Burnside ryhtyy selvittämään sarjamurhien tekijää, joka on vastuussa kymmenen naisen murhasta. Elokuvan päärooleissa nähdään Dylan McDermott ja Charlie Plummer.

Kolme väriä - punainen
Krzysztof Kieslowskin väritrilogian viimeisessä osassa liikutaan punahehkuisessa Genevessä. Tarinoiden langat vedetään yhteen Punaisen päätösjaksossa. Elokuva kertoo nuoresta mallista, joka huomaa uteliaisuuden kalvavan iäkästä naapuria.

www.viddla.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 päivä sitten

Video image

Katso miten yksinäisestä sirkusklovni Jojosta tulee kirjastoklovni. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 päivää sitten

Kommentoi

Miten olisi erilainen satutunti taiteen parissa? 
Oulun Luupin nettisivulla voi käydä myös tutustumassa Ellen Thesleffin Aurinkosuudelma-näyttelyyn virtuaalikierroksen avulla.

Miten olisi erilainen satutunti taiteen parissa?
Oulun Luupin nettisivulla voi käydä myös tutustumassa Ellen Thesleffin Aurinkosuudelma-näyttelyyn virtuaalikierroksen avulla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 päivää sitten