Kulttuuri ja vapaa-aika

Kärsämäellä löytyy tekemistä jokaiselle vauvasta vaariin!

Katajalla pelataan pesäpallon lisäksi lentopalloa ja jalkapalloa, suunnistetaan, hiihdetään ja yleisurheillaan. Tanssiopisto Uusikuu tanssittaa eri ikäisiä lapsia ja nuoria, ja Jokilaaksojen musiikkiopistoissa voi opiskella soittoa ja laulua. Jokihelmen opisto taas tarjoaa harrastuspiirejä kaiken ikäisille.
Yhdistyksillä on myös vireää toimintaa. Eläkeliitto, 4H- yhdistys ja partiolippukunta Suotarpojat ovat vain muutamia esimerkkejä harrastusmahdollisuuksista.

Kärsämäeltä löytyy myös hyviä lähiliikuntapaikkoja, leikkipuistoja, liikuntasaleja, urheilukenttä ja frisbeegolf-ratoja omaehtoiseen harrastamiseen. Syksyllä metsät kutsuvat metsästäjiä, marjastajia ja sienestäjiä ja talvella voi nauttia kattavasta latuverkosta.

Tapahtumat

Tapahtumat, elämykset, aktiviteetit löydät kunnan matkailuportaalista.

www.visitkarsamaki.fi | Lisätiedot

Sivistystoimi

Sivistystoimen hallinto ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta.

Lisätiedot

Kirjasto

Kulttuuri

Liikunta

Nuoriso

Kärsämäen kulttuuritoimen Facebook-sivu

Itsenäisyyspäivän ohjelma alla:

Itsenäisyyspäivän ohjelma alla: ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 päivää sitten

Hei kaikki Kärsämäellä harrastustoimintaa tarjoavat!

Tule suunnittelemaan "harrastusmessuja" ideointipajaan Kärsämäen kunnantoimistolle 11.10. klo 17.

Suunnittelemme Kattilakosken kulttuuriosuuskunnan ja Kärsämäen kunnan kulttuuritoimen yhteistyönä harrastustapahtumaa. Tapahtuma järjestetään Kärsämäellä Frosteruksen koululla 17.11. klo 10-14.

Tapahtuman ideana on kerätä kaikki kunnan alueella harrastustoimintaa tarjoavat tahot yhden katon alle. Näin jokainen kuntalainen voi helposti löytää itselleen sopivaa ja innostavaa vapaa-ajanpuuhaa. Harrastusten tarjoavat taas saavat tilaisuuden löytää uusia harrastajia tai yhdistystoimijoita sekä tehdä toimintaansa tunnetuksi.

Tapahtumaan toivotaan myös tekemistä ja näkemistä. Nyt on hyvä tilaisuus tulla tanssi- tai musiikkiporukalla treenaamaan esiintymistä tai järjestää vaikka pop-up näyttely oman maalauskurssin kanssa. Tai ehkä voitte tarjota makupalan toiminnasta pienen liikuntatuokion tai askartelutyöpajan muodossa?

Harrastusmessut ovat hyvä tilaisuus näkyä ja kuulua. Tehdään tapahtumasta meidän kaikkien näköinen osallistumalla ensi viikon kokoukseen sankoin joukoin! Viestiä kokouksesta saa välittää eteenpäin.

Ystävällisin terveisin

Iiris Tuisku
Kattilakosken kulttuuriosuuskunta
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Retki Oulaisten musiikkiviikoille Juha tapion konserttiin, ilmoittautumisaikaa on syyskuun loppuun.

Retki Oulaisten musiikkiviikoille Juha tapion konserttiin, ilmoittautumisaikaa on syyskuun loppuun. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Kärsämäen kirjaston Facebook-sivu

Marraskuussa saamme kirjailijavieraaksi Pauliina Vanhatalon. Hän on kirjoittanut kymmenen romaania, joista viisi Veera Vaahtera -kirjailijanimellä. Romaanien lisäksi hän on julkaissut myös kaksi omaelämäkerralista nonfiktio teosta.
Pistäkäähän jo päivä muistiin ja tulkaa porukalla Pauliinaa kuntelemaan.

Marraskuussa saamme kirjailijavieraaksi Pauliina Vanhatalon. Hän on kirjoittanut kymmenen romaania, joista viisi Veera Vaahtera -kirjailijanimellä. Romaanien lisäksi hän on julkaissut myös kaksi omaelämäkerralista "nonfiktio" teosta.
Pistäkäähän jo päivä muistiin ja tulkaa porukalla Pauliinaa kuntelemaan.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 päivää sitten

Satuviikon tekemistä lapsille. 
Satujen hahmot piilottelevat kirjastossa. Etsijät saavat pienen palkinnon.
Keskiviikkona satutuokio klo 10. Tervetuloa!

Satuviikon tekemistä lapsille.
Satujen hahmot piilottelevat kirjastossa. Etsijät saavat pienen palkinnon.
Keskiviikkona satutuokio klo 10. Tervetuloa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 päivää sitten

Aleksis Kiven päivänä keskiviikkona 10.10. esittelemme kirjaston tarjoamia verkkopalveluita kahvikupposen ääressä. Tervetuloa!

Aleksis Kiven päivänä keskiviikkona 10.10. esittelemme kirjaston tarjoamia verkkopalveluita kahvikupposen ääressä. Tervetuloa! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten