Kulttuuri ja vapaa-aika

Kärsämäellä löytyy tekemistä jokaiselle vauvasta vaariin!

Katajalla pelataan pesäpallon lisäksi lentopalloa ja jalkapalloa, suunnistetaan, hiihdetään ja yleisurheillaan. Tanssiopisto Uusikuu tanssittaa eri ikäisiä lapsia ja nuoria, ja Jokilaaksojen musiikkiopistoissa voi opiskella soittoa ja laulua. Jokihelmen opisto taas tarjoaa harrastuspiirejä kaiken ikäisille.
Yhdistyksillä on myös vireää toimintaa. Eläkeliitto, 4H- yhdistys ja partiolippukunta Suotarpojat ovat vain muutamia esimerkkejä harrastusmahdollisuuksista.

Kärsämäeltä löytyy myös hyviä lähiliikuntapaikkoja, leikkipuistoja, liikuntasaleja, urheilukenttä ja frisbeegolf-ratoja omaehtoiseen harrastamiseen. Syksyllä metsät kutsuvat metsästäjiä, marjastajia ja sienestäjiä ja talvella voi nauttia kattavasta latuverkosta.

Tapahtumat

Tapahtumat, elämykset, aktiviteetit löydät kunnan matkailuportaalista.

www.visitkarsamaki.fi | Lisätiedot

Sivistystoimi

Sivistystoimen hallinto ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta.

Lisätiedot

Kirjasto

Kulttuuri

Liikunta

Nuoriso

Kärsämäen kulttuuritoimen Facebook-sivu

Keskiviikkona 12. kesäkuuta Nahkurilla. Tervetuloa!

Keskiviikkona 12. kesäkuuta Nahkurilla. Tervetuloa! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

Esimakua tulevasta on luvassa 15.6.

Esimakua tulevasta on luvassa 15.6. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Keturah Cummings on amerikkalaislähtöinen Saksassa asuva ja työskentelevä monialainen taiteilija. Air Frosteruksen residenssitaiteilija vie tänään maanantaina 13.5. klo 18.00 kärsämäkiset Nojatuolimatkalle, kertoen taiteestaan ja elämästään. Tarjolla amerikkalaisia pikkuherkkuja. Tervetuloa! Nahkurin taidetalolla #airfrosterus #artistinresidence #nojatuolimatka #kulttuuristartti #tarinankerronta #visitkarsamaki #kärsämäki150

Keturah Cummings on amerikkalaislähtöinen Saksassa asuva ja työskentelevä monialainen taiteilija. Air Frosteruksen residenssitaiteilija vie tänään maanantaina 13.5. klo 18.00 kärsämäkiset Nojatuolimatkalle, kertoen taiteestaan ja elämästään. Tarjolla amerikkalaisia pikkuherkkuja. Tervetuloa! Nahkurin taidetalolla #airfrosterus #artistinresidence #nojatuolimatka #kulttuuristartti #tarinankerronta #visitkarsamaki #kärsämäki150 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Kärsämäen kirjaston Facebook-sivu

Viime viikon kesäkisaan saatiin 19 vastausta, joissa yllättäen vain yksi oikea vastaus. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin pieni palkinto. Sen voitti Sofia Tiikkainen. Onnittelut!  Vuonna 1859 monipuolinen seurakuntapaimen rovasti B.L. Frosterus halusi herättää laumassaan kirjallisuuden harrastusta ja lukuhalua. Niinpä pantiin toimeen rahankeräys, joka tuotti 12 ruplaa ja 14 kopeekkaa. Näillä rahoilla hankittiin ensimmäiset 80 kirjaa. 
Kirjastotoiminta kuitenkin hiipui välillä ja alkoi uudelleen vuonna 1896.

Viime viikon kesäkisaan saatiin 19 vastausta, joissa yllättäen vain yksi oikea vastaus. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin pieni palkinto. Sen voitti Sofia Tiikkainen. Onnittelut!

Vuonna 1859 monipuolinen seurakuntapaimen rovasti B.L. Frosterus halusi herättää laumassaan kirjallisuuden harrastusta ja lukuhalua. Niinpä pantiin toimeen rahankeräys, joka tuotti 12 ruplaa ja 14 kopeekkaa. Näillä rahoilla hankittiin ensimmäiset 80 kirjaa.
Kirjastotoiminta kuitenkin hiipui välillä ja alkoi uudelleen vuonna 1896.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

 

Kommentoi

Taitaa vuosiluku olla väärältä vuosi sadalta.

Kesäkisa on tänä vuonna kirjastoaiheinen leikkimielinen tietokilpailu. Kisaan ja sitä kautta arvontoihin pääset osallistumaan täyttämällä vastauskupongin kirjastossa. 
Nyt kysytään kirjaston perustamisvuotta. Ensi viikolla uusi kysymys.

Kesäkisa on tänä vuonna kirjastoaiheinen leikkimielinen tietokilpailu. Kisaan ja sitä kautta arvontoihin pääset osallistumaan täyttämällä vastauskupongin kirjastossa.
Nyt kysytään kirjaston perustamisvuotta. Ensi viikolla uusi kysymys.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Haastamme lapset lukemaan kesällä. Luettuasi kirjan, tule kirjastoon kertomaan meille, minkä kirjan olet lukenut. Saat lainaustiskiltä koristeen, jonka voit ripustaa lastenosaston seinän puuhun. Koriste toimii arpalipukkeena, jolla voit voittaa pitsalahjakortin tai muuta mukavaa.

Haastamme lapset lukemaan kesällä. Luettuasi kirjan, tule kirjastoon kertomaan meille, minkä kirjan olet lukenut. Saat lainaustiskiltä koristeen, jonka voit ripustaa lastenosaston seinän puuhun. Koriste toimii arpalipukkeena, jolla voit voittaa pitsalahjakortin tai muuta mukavaa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten