Kulttuuri ja vapaa-aika

Kärsämäellä löytyy tekemistä jokaiselle vauvasta vaariin!

Katajalla pelataan pesäpallon lisäksi lentopalloa ja jalkapalloa, suunnistetaan, hiihdetään ja yleisurheillaan. Tanssiopisto Uusikuu tanssittaa eri ikäisiä lapsia ja nuoria, ja Jokilaaksojen musiikkiopistoissa voi opiskella soittoa ja laulua. Jokihelmen opisto taas tarjoaa harrastuspiirejä kaiken ikäisille.
Yhdistyksillä on myös vireää toimintaa. Eläkeliitto, 4H- yhdistys ja partiolippukunta Suotarpojat ovat vain muutamia esimerkkejä harrastusmahdollisuuksista.

Kärsämäeltä löytyy myös hyviä lähiliikuntapaikkoja, leikkipuistoja, liikuntasaleja, urheilukenttä ja frisbeegolf-ratoja omaehtoiseen harrastamiseen. Syksyllä metsät kutsuvat metsästäjiä, marjastajia ja sienestäjiä ja talvella voi nauttia kattavasta latuverkosta.

Tapahtumat

Tapahtumat, elämykset, aktiviteetit löydät kunnan matkailuportaalista.

www.visitkarsamaki.fi | Lisätiedot

Sivistystoimi

Sivistystoimen hallinto ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta.

Lisätiedot

Kirjasto

Kulttuuri

Liikunta

Nuoriso

Kärsämäen kulttuuritoimen Facebook-sivu

Työpajalaiset ovat pistäneet tuulemaan Vanhalla Kunnantalolla.

Työpajalaiset ovat pistäneet tuulemaan Vanhalla Kunnantalolla. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 tuntia sitten

Seuraava liikkuva nuokkari on Venetpalossa.

Seuraava liikkuva nuokkari on Venetpalossa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 päivä sitten

NOJATUOLIMATKA Japaniin! Torstaina 17.10. klo 18.00 Taidetalo Nahkuri /// Air Frosteruksen lokakuun residenssitaiteilija Yuko Kinouchi kertoo kotimaastaan ja taiteestaan. Tervetuloa!

NOJATUOLIMATKA Japaniin! Torstaina 17.10. klo 18.00 Taidetalo Nahkuri /// Air Frosteruksen lokakuun residenssitaiteilija Yuko Kinouchi kertoo kotimaastaan ja taiteestaan. Tervetuloa! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 päivä sitten

Kärsämäen kirjaston Facebook-sivu

Viddlaan on jälleen lisätty elokuvia.
Kirjastokorttisi on pääsylippusi Viddlan elokuviin. Voit katsoa viisi elokuvaa kuukaudessa näppäilemällä palveluun kirjastokorttisi numeron.

Viddlaan on jälleen lisätty elokuvia.
Kirjastokorttisi on pääsylippusi Viddlan elokuviin. Voit katsoa viisi elokuvaa kuukaudessa näppäilemällä palveluun kirjastokorttisi numeron.Viddlassa nyt: Kapernaum - Kaaoksen lapset Libanonin Oscar-ehdokas ja Cannesin elokuvajuhlien tuomariston palkinnon voittaja Kapernaum – Kaaoksen lapset on kulkenut maailmalla voitosta voittoon. Sydäntäsärkevä tarina kertoo Zainista (Zain al Rafeea), libanonilaisesta pojasta joka haastaa vanhempansa oikeuteen. Syyte on epätavallinen: lapsen saattaminen maailmaan karuissa oloissa, joissa selviytyminen on taistelua. Rakkaus (Amour) Michael Haneken ohjaama Oscar-palkittu Rakkaus kertoo kahdeksankymppisestä pariskunnasta, jonka keskinäinen rakkaus joutuu koetukselle sairauden vuoksi. "Näyttelijät Jean-Louis Trintignant ja Emmanuelle Riva piirtävät koskettavan ja samalla läpikuultavan kuvan rakkaudesta." ksml.fi. The Beatles: Eight Days a Week Ron Howardin palkittu dokumenttielokuvan yhdestä kaikkien aikojen suurimmista rock-yhtyeistä! Brittinuorukaisten vuonna 1960 perustama The Beatles tuli ja valloitti maailman myrskyn lailla 1960-luvun alkuvuosina. www.viddla.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 tuntia sitten

Hyvää Aleksis Kiven päivää!

Suomen juhlapäivät | Suomen juhlapäivät: Aleksis Kivi alle kolmessa minuutissa
Aleksis Kivi on Suomen kansalliskirjailija. Hän kirjoitti ensimmäisen suomenkielisen merkittävän romaanin, Seitsemän veljestä.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 viikko sitten

 

Kommentoi

Tule kokeilemaan uutta Kimble Twistiä ma 4.11.2019!

Tule kokeilemaan uutta Kimble Twistiä ma 4.11.2019! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 viikko sitten