Kulttuuri ja vapaa-aika

Kärsämäellä löytyy tekemistä jokaiselle vauvasta vaariin!

Katajalla pelataan pesäpallon lisäksi lentopalloa ja jalkapalloa, suunnistetaan, hiihdetään ja yleisurheillaan. Tanssiopisto Uusikuu tanssittaa eri ikäisiä lapsia ja nuoria, ja Jokilaaksojen musiikkiopistoissa voi opiskella soittoa ja laulua. Jokihelmen opisto taas tarjoaa harrastuspiirejä kaiken ikäisille.
Yhdistyksillä on myös vireää toimintaa. Eläkeliitto, 4H- yhdistys ja partiolippukunta Suotarpojat ovat vain muutamia esimerkkejä harrastusmahdollisuuksista.

Kärsämäeltä löytyy myös hyviä lähiliikuntapaikkoja, leikkipuistoja, liikuntasaleja, urheilukenttä ja frisbeegolf-ratoja omaehtoiseen harrastamiseen. Syksyllä metsät kutsuvat metsästäjiä, marjastajia ja sienestäjiä ja talvella voi nauttia kattavasta latuverkosta.

Tapahtumat

Tapahtumat, elämykset, aktiviteetit löydät kunnan matkailuportaalista.

www.visitkarsamaki.fi | Lisätiedot

Sivistystoimi

Sivistystoimen hallinto ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta.

Lisätiedot

Kirjasto

Kulttuuri

Liikunta

Nuoriso

Kärsämäen kulttuuritoimen Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Jokihelmen opiston kuvataideryhmien näyttely on jo esillä! Upeat työt nähtävillä 7.2. saakka. Tulehan katsomaan! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Tässäpä vielä juhlan ohjelma.Image attachment

Tässäpä vielä juhlan ohjelma. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 kuukautta sitten

Kaikki kuntalaiset kutsutaan mukaan soihtukulkueeseen 6.12. kello 18.00

Kaikki kuntalaiset kutsutaan mukaan soihtukulkueeseen 6.12. kello 18.00 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 kuukautta sitten

Tänä vuonna itsenäisyyspäivän juhla pidetään Seurakuntakodilla.

Tänä vuonna itsenäisyyspäivän juhla pidetään Seurakuntakodilla. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 kuukautta sitten

Kärsämäen kirjaston Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kärsämäen kirjaston tämän vuoden kirjastonkäyttäjäksi valittiin Heikki Tulppo. Valinnan perusteena pitkä asiakkuus. Heikki kertoikin olleensa kirjaston aktiivinen asiakas ainakin 50 vuotta.

Kärsämäen kirjaston tämän vuoden kirjastonkäyttäjäksi valittiin Heikki Tulppo. Valinnan perusteena pitkä asiakkuus. Heikki kertoikin olleensa kirjaston aktiivinen asiakas ainakin 50 vuotta. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

Viddlassa nyt:

Hyvää Lainan päivää!

Tällä viikolla vietetään 8.2. Lainan päivää, joka on Suomen kirjastojen juhlapäivä. Tätä juhlistaaksemme, olemme tuoneet palveluun reilusti lisää laadukasta katsottavaa.

Valikoima on mainio laajennus Viddlaan ja sisältää kirjoihin perustuvia elokuvia, ajankohtaisia dokumentteja sekä Charlie Chaplinin parhaita klassikoita. Näistä löytyy varmasti kaikille mieleinen elokuva tai dokumentti.

Elokuvat ovat: American pastoral, An Angel at My Table, Brain on fire, Buena Vista Social Club, Chaplinin poika, Sirkus, Diktaattori, Generation Wealth, Kultakuume, Ihana elämä, Kaupungin valot, Kärpästen herra, Yö, Let the scream be heard, Nykyaika, Piano, Pianonopettaja, Ruohometsän kansa, Salaisuuksia ja valheita, Untouchable - the rise and fall of Harvey Weinstein.

Hyviä katseluhetkiä!

www.viddla.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Video image

Janne ja Heikki pian myös meillä. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Kommentoi

Välillä on hyvä pysähtyä kuuntelemaan tarina jos toinenkin 🌳🐿 Tämän vuoden ensimmäinen satutuokio pidetään torstaina 23.1. Tervetuloa kuuntelemaan!

Välillä on hyvä pysähtyä kuuntelemaan tarina jos toinenkin 🌳🐿 Tämän vuoden ensimmäinen satutuokio pidetään torstaina 23.1. Tervetuloa kuuntelemaan! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten