Kulttuuritoimi

Kunnan kulttuuritoimen Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Oletko sinä kiinnostunut elintapa-teemaisen vertaisryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen Ouluun. Ohjaajakoulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja ohjata vertaisryhmää toisen ohjaajan kanssa. Koulutuksessa opiskellaan ryhmän ohjaamista ja perehdytään ryhmätoiminnan teemoihin: liikunta ruoka, päihteet ja uni. Koulutuksen laajuus on 1 op.

Oletko sinä kiinnostunut elintapa-teemaisen vertaisryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen Ouluun. Ohjaajakoulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja ohjata vertaisryhmää toisen ohjaajan kanssa. Koulutuksessa opiskellaan ryhmän ohjaamista ja perehdytään ryhmätoiminnan teemoihin: liikunta ruoka, päihteet ja uni. Koulutuksen laajuus on 1 op. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 6 päivää sitten

Kommentoi

Tule kysymään ja kuulemaan koulutuksesta ja vertaisryhmistä etukäteen 10.12.20 klo 17-18 verkossa. Teams-linkin saat lähettämällä sähköpostia vertaistervarit@psori.fi 10.12. mennessä.

Lapsiperheille hauska livekeikka Vantaalta! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 viikko sitten

Video image

HEI SINÄ nuori kärsämäkinen tai sieltä pois muuttanut, katso video YouTubessa ja toimi IG:ssä. Onko meillä sellaista paikkaa tai asiaa, jolle pitäisi tehdä JOTAIN? Nyt on sun vuoro vaikuttaa!
#Kärsämäki #tääonmulletärkee #ilmianto #juuretpohjoispohjanmaalla
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Kommentoi