Kulttuuritoimi

Kunnan kulttuuritoimen Facebook-sivu

... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 12 tuntia sitten

Kesäohjelmaa

Kesäohjelmaa ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 3 päivää sitten

Kärsämäen residenssitaiteilijoiden yhteisnäyttelyssä Nahkurissa voi vierailla läpi viikonlopun. Näyttely on avoinna perjantaina klo 16-18 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12-14.
The exhibition at Nahkuri is open on Friday 16-18 and on Saturday and Sunday 12-14. Welcome!

Kärsämäen residenssitaiteilijoiden yhteisnäyttelyssä Nahkurissa voi vierailla läpi viikonlopun. Näyttely on avoinna perjantaina klo 16-18 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12-14.
The exhibition at Nahkuri is open on Friday 16-18 and on Saturday and Sunday 12-14. Welcome!Tällä viikolla residenssitaiteilijamme ovat vetäneet työpajoja koululaisille. Eilen koululaiset saivat kuulla Calembour-työparin taiteilijoiden Laura Miglianon ja Giorgia Petrin työstä ja installaatioiden rakentamisesta.
Residenssitaiteilijoiden yhteisnäyttelyssä Nahkurissa voi vierailla läpi viikonlopun: Avoinna perjantaina klo 16-18 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12-14. Tervetuloa!

This week our residency artists have organised workshops for the local school. Yesterday the pupils were enjoying the Calembour art workshop by the artists Laura Migliano and Giorgia Petri. The exhibition at Nahkuri is open on Friday 16-18 and on Saturday and Sunday 12-14. Welcome!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 päivää sitten

Suomelassa järjestetään kesällä luonto- ja taideleirejä. Ilmoittautuminen on käynnissä!

Suomelassa järjestetään kesällä luonto- ja taideleirejä. Ilmoittautuminen on käynnissä!SUOMELAN LUONTO- JA TAIDELEIRIT

Lasten luonto- ja taideleiri 17.6.-22.6.2018 (7-12 v.)
Nuorten luonto- ja taideleiri 25.6.-30.6.2018 (13-16 v.)

Leireillä on ohjelmassa retkeilyä metsissä, kasvien, lintujen ja pikkuötököiden tutkailua, ympäristötaiteen tekemistä luonnonmateriaaleista, leikkejä, uimista ja saunomista ja seikkailuja. Nuorten leirillä tehdään lisäksi pidempiä retkiä, harjoitellaan erätaitoja ja pohditaan ympäristökysymyksiä. Tule mukaan oppimaan lisää ympäristöstä ja pitämään hauskaa kesäisessä luonnossa!

Leirit ovat viisipäiväisiä viikkoleirejä, joissa yövytään mökeissä Suomelan leirintäalueella. Luonto- ja taideaiheisen ohjelman lisäksi päiviin kuuluu paljon leirielämää: yhteiset ruokailut, sauna- ja uintihetkiä sekä vapaa-aikaa. Yhden leirin hinta on 180 e. Hinta sisältää ruuan, ohjelman, majoituksen ja vakuutuksen.

Ilmoittautumiset: suomelanleirit@gmail.com
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 viikko sitten