Kulttuuritoimi

Kunnan kulttuuritoimen Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Oletko sinä kiinnostunut elintapa-teemaisen vertaisryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen Ouluun. Ohjaajakoulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja ohjata vertaisryhmää toisen ohjaajan kanssa. Koulutuksessa opiskellaan ryhmän ohjaamista ja perehdytään ryhmätoiminnan teemoihin: liikunta ruoka, päihteet ja uni. Koulutuksen laajuus on 1 op.

Oletko sinä kiinnostunut elintapa-teemaisen vertaisryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen Ouluun. Ohjaajakoulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja ohjata vertaisryhmää toisen ohjaajan kanssa. Koulutuksessa opiskellaan ryhmän ohjaamista ja perehdytään ryhmätoiminnan teemoihin: liikunta ruoka, päihteet ja uni. Koulutuksen laajuus on 1 op. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 kuukautta sitten

Kommentoi

Vertaistervarit-koulutuksessa on vielä tilaa ja hakuaikaa on jatkettu 15.1. saakka! :) Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Tule kysymään ja kuulemaan koulutuksesta ja vertaisryhmistä etukäteen 10.12.20 klo 17-18 verkossa. Teams-linkin saat lähettämällä sähköpostia vertaistervarit@psori.fi 10.12. mennessä.

Lapsiperheille hauska livekeikka Vantaalta! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 5 kuukautta sitten