Kulttuuritoimi

Kunnan kulttuuritoimen Facebook-sivu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.
Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan tilaisuuteen Frosteruksen koulun ruokalassa.

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan tilaisuuteen Frosteruksen koulun ruokalassa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaihin mennessä!

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaihin mennessä! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Kutsumme kuntalaisia, yrityksiä ja yhdistyksiä mukaan työpajaan, jossa ideoidaan ja testataan yhdessä Paanutontun tuotteistamista kuntalaisten iloksi ja kunnan maskotiksi. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Tässä vielä lisätietoa vertaisryhmän ohjaamisesta.

Tässä vielä lisätietoa vertaisryhmän ohjaamisesta.Oletko kiinnostunut vertaisryhmän ohjaamisesta? Haluaisitko olla tukemassa ja tsemppaamassa ryhmää elintapamuutoksessa?

Vertaistervarit-hankkeessa kouluttamme vertaisryhmäohjaajia vertaisryhmiin. Vertaisryhmäohjaaja suunnittelee ja ohjaa vertaisryhmiä, joihin osallistuvat henkilöt haluavat vertaistukea elintapamuutoksessa. Vertaisryhmissä teemoina ovat liikunta, ruoka, uni ja päihteet.

Koulutuksen jälkeen vertaisryhmäohjaajat pääsevät mukaan ohjaajiksi Vertaistervarit-hankkeen elintapamuutos-vertaisryhmiin hankkeen pilottikunnissa. Ohjaajat saavat itse suunnitella ja toteuttaa vertaisryhmiä tukenaan hankkeen työntekijät.

Ensimmäinen vertaisryhmäohjaajakoulutus järjestetään 3.10.20 ja 17.10.20 Oulussa ja koulutukseen on vielä muutama paikka vapaana! Erityisesti etsimme innokkaita vertaisryhmäohjaajia Kärsämäeltä, Oulaisista ja Pudasjärveltä. Koulutus on maksuton ja siihen voi ilmoittautua 11.9.20 mennessä tämän linkin kautta: www.webropol.com/s/vertaisohjaajakoulutus. Koulutukseen sisältyy ruoka ja kahvi. Tarvittaessa tuemme matkakuluissa.

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Anne Savuoja, anne.savuoja@psori.fi, p. 0400 867 927 ja projektikoordinaattori Mari Saukkoriipi, mari.saukkoriipi@psori.fi, 050 532 1619
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Julkaistu 1 kuukausi sitten