Kilometrikisan 2024 ilmoittautuminen on avattu! 

Tiedote | Julkaistu: 15.5.2024

Pyöräilyyn kannustava leikkimielinen Kilometrikisa käynnistyy jälleen 1. toukokuuta. Nyt onkin hyvä aika alkaa ilmoittamaan joukkueita sisään! 

Kilometrikisaan ovat tervetulleita polkemaan niin työyhteisöt, yhdistykset, kaveriporukat, kuntien avoimet joukkueet kuin kaikki muutkin ryhmät. 

Luvassa on jälleen roppakaupalla pyöräilyn iloa ja riemua sekä hyvää mieltä ja kohonnutta kuntoa. Väittävät, että osallistuminen ja omien pyöräilykilometrien seuraaminen kannustaa polkemaan enemmän ja henkilöautokin jää kuulemma useammin kotiin. 

Tule joukkueesi kanssa ottamaan selvää käykö teillekin näin, ja haasta mukaan myös muita! 

 Ohjeita ilmoittautumiseen 

  • Jos olet ollut kisassa aiemmin, vanhat tunnuksesi toimivat edelleen (muista käyttää kirjautuessa käyttäjätunnusta).
  • Jos olet mukana ensi kertaa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.
  • Olemassa olevaan joukkueeseen voit liittyä joukkueen osallistumiskoodilla. Saat tarvittavan koodin joukkueenne kapteenilta, työpaikan kahvihuoneen seinältä, intranetistä tai muusta vastaavasta paikasta, jossa osallistumiskoodia on joukkueenne ja yhteisönne toimesta jaettu
  • Voit myös vaihtoehtoisesti ilmoittaa uuden joukkueen mukaan kisaan. Tällöin sinusta tulee joukkueen kapteeni. Muut ilmoittautuvat joukkueeseen osallistumiskoodilla, jonka sinä valitset ja jaat eteenpäin haluamallasi tavalla.
  • Muista myös: Kilometrit ja minuutit saa kirjattua Kilometrikisaan automaattisesti Stravasta tai Polar Flow -palvelusta. Vähemmän kirjaamista, enemmän pyöräilyä! Nämä toiminnot löytyvät Omat tiedot -sivulta. 

 Kärsämäen kunnalla on oma joukkue, johon toivottavasti osallistut 

Pääset kirjaamaan kilometrit järjestelmään seuraavilla tiedoilla, joukkue Kärsämäki-24 ja koodi Kärsämäki-24.  

Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa kilometrit joukkueen kapteenille hyvinvointiohjaajalle Margareetta 044 4456812 margareetta.vilppola@karsamaki.fi tai käydä merkitsemässä kirjastossa olevaan kansioon.  

Kunta palkitsee eniten kilometrejä ja minuutteja haalineen pyöräilijän.